LIMS

 

ERP

BI

012


     O.F. Dynamics
functioneaza ca divizia de software a companiei O.F. Systems, si a fost infiintata ca si compania de software a grupului, care va deservi intreaga baza instalata de clienti a grupului.
     Am inceput cu o echipa experimentata compusa din 10 consultanti si dezvoltatori, cu o lunga si impartasita experienta de lucru in echipa, toti cu peste 7 – 10 ani de expertiza in domeniu: certificari avansate pe zona tehnica si consultanta (Microsoft) si deasemenea cunostinte si expertiza de management de proiect.

     O.F. Dynamics este partener din 2015 pentru solutii de tip LIMS (Laboratory Information Management Systems), cu compania LabVantage
     Ca si competente, consultantii si programatorii nostri sunt certificati pentru solutiile Microsoft Dynamics NAV si AX inca din anul 2007.
     Avem experienta in industriile de servicii si productie, retail si distributie; suntem experti in aplicatii de business, specializati in acordarea de consultanta pe toata durata de utilizare a sistemului.

     Produse de inalta clasa, cu sisteme de bune practici incorporate.
     De asemenea avem experienta, alaturi de partenerii nostrii, si in alte aplicatii integrate cu sistemele ERP sau LIMS, cum ar fi:

       - solutii de BI: BI de la LabVantage, QlikView, Jet Reports;
       - 
solutii de salarizare si resurse umane;
       - 
alte solutii de hardware si software: integrarea solutiilor software de tip LIMS cu o gama variata de echipamente de laborator, implementarea aplicatiei MobileNav pe tablete compatibile cu aplicabilitate in domenii ca vanzari si service;

Echipa de consultanta si programare este in continua crestere, acoperind urmatoarele competente:
       - 
.NET
       - 
Microsoft Dynamics NAV (MobileNav)
       - 
Microsoft Dynamics AX
       - 
JAVA